kapoenen

Dag liefste kapoenen en ouders

Oktober en november staan voor de deur en in dit maandblad komen jullie te weten welke herfstige activiteiten op de planning staan! We hebben een heleboel leuke vergaderingen voor de boeg, maak je dus maar klaar voor twee fantastische maanden. We gaan er een geweldig jaar van maken! 


 

Op zondag 4/10 organiseert de kapoenenleiding de allereerste OSCARUITREIKING. Wil je op de rode loper staan en gefotografeerd worden? Wil je de hoofdrol in een wereldbekende film spelen? Wil jij het verbluffende decor maken voor de nieuwe Disneyfilm? Dan zijn de Kaposcars 2020 dé plek voor jouw om voor of achter de schermen te pronken. Om 14 uur worden jullie aan het speeltuintje aan de Bosstraat verwacht in jullie mooiste Hollywoodkleding. Om 17 uur mogen jullie privéchauffeurs jullie daar ook opnieuw oppikken. 


 

Hier zijn we weer met onze jaarlijkse uitstap naar het bos van Wezemaal! Op zondag 11/10 verwachten we jullie allemaal om 13u45 aan de voet van de Wijngaardberg tegenover Aarschotsesteenweg 305. Na een avontuurlijke namiddag in het bos mogen jullie daar ook opnieuw opgehaald worden om 16u45. 


 

Op zondag 18/10 houden we een heuse TikTokvergadering! Wat houdt dat in? Niet alleen gaan we de grappigste en gekste challenges uitproberen, maar ook de allerleukste TikTokdansjes aanleren! We hopen jullie in een kleurrijke, flashy outfit te zien aan het speeltuintje aan de Bosstraat om 14 uur. Om 17 uur kunnen jullie weer opgehaald worden aan het speeltuintje. 


 

De volgende vergadering focust zich op Halloween! Op zondag 25/10 bereiden we Halloween voor! We gaan pompoenen uitsnijden, griezelige versieringen maken en zoveel meer! We verwachten jullie aan het speeltuintje aan de Bosstraat om 14 uur en om 17 uur mogen jullie naar huis terugkeren. Of niet...? Zal alles wel volgens plan verlopen...? Moehahahaha! 

Op zaterdag 31/10 verwelkomen we jullie voor onze jaarlijkse griezeltocht Givriezel! Dan bezorgen de givers jullie een bangelijke avond. Zondag 1/11 is er dan wel helaas geen vergadering, maar de kapoenenleiding ziet jullie graag allemaal op Givriezel. Spookachtige groetjes! 

Kapoenen, maak jullie maar klaar, want het leukste weekend van 2020 is daar: KAPOENENWEEKEND! We kunnen nog niet veel verklappen over dit megafantastische weekend, maar houd jullie mailbox dus zeker in de gaten. We kunnen al één tipje van de sluier oplichten: het weekend zal plaatsvinden van zaterdag 7/11 tot en met zondag 8/11. Tot dan!!! 

Het feestje gaat de week erna verder met de KINDERPARTY! Op zaterdag 14/11 organiseren de jins de kinder- en tienerparty. Meer info volgt nog via de jinleiding! Bijgevolg is het spijtig genoeg geen vergadering op zondag 15/11, maar wij komen zeker en vast met jullie dansen op de kinderparty! 


 

Op zondag 22/11 hebben we een speciale vergadering voor de boeg: leidingswissel! Jullie geliefkoosde kapoenenleiding moet jullie helaas verlaten. Jullie hoeven echter niet te treuren, jullie krijgen een gloednieuwe leidingsploeg ter beschikking om alles mee te doen wat jullie willen! Zijn jullie benieuwd wat zij in petto hebben voor jullie? De nieuwe leiding verwacht jullie aan het speeltuintje aan de Bosstraat om 14 uur en jullie mogen na een verrassende vergadering weer naar huis keren om 17 uur. 


 

Pak jullie spatels, keukenmesjes, handdoeken, ovenwanten, ketels en al het keukengerei, want op zondag 29/11 gaan we koken met de kapoenen! De Damiaanscouts wordt een heus sterrenrestaurant en jullie zijn de koks. We hebben jullie hulp nodig om alle gerechten te bereiden, dus we hopen dat jullie in je beste keukenschort aan het speeltuintje aan de Bosstraat staan om 14 uur. Na een lange werkdag vol spectaculaire gerechten mogen jullie huiswaarts keren om 17 uur. 

We hopen dat jullie er evenveel zin in hebben als wij. We verwelkomen jullie elke zondag met open armen. Tot dan! 

Dikke kussen van jullie kapoenenleiding

Mira, Nathalie, Saar, Lauren, Silken, Nils, Arne, Wout, Jules & Yannis