kawellen

04/10/20 Highland games

Deze zondag verwachten we jullie met gevulde maagjes en gesmeerde spieren. We gaan namelijk heuse Highland games spelen!! Leiding leiding wat is da?? Highland games zijn typische schotse spelen. Denk aan rosse gespierde mannen die palen werpen in een rok . Voor de onbevreesde welp die in rok komt zullen we deze vergadering een verassing voorzien!!! We verwachten jullie om 2u aan het speeltuintje. 

11/10/20 Techniekenvergadering

Techniekenvergadering yeessss meeega leuk dus allemaal komen!! Wat gaan we doen; sjorren, is dat leuk jaa, is dat nuttig jaa want bij de jonggivers wordt er verwacht dat jullie dat allemaal al kunnen. We verwachten jullie om 2u aan het speeltuintje. 

18/10/20 Dorpsspel

Deze zondag verwachten we jullie allemaal om 2u aan het speeltuintje. Van hieruit gaan we naar het dorp voor het heus DORPSSPEL!! 

23-25/10/20 Weekend

Kawellen-weekend yeess!! Houd deze datum dus zeker vrij. Locatie, uren, benodigdheden worden later nog gecommuniceerd. Wat wel al vaststaat is het thema: EXPEDITIE ROBBINSON. Verwacht dus maar vuil worden, tegen elkaar strijden, vieze papjes eten,… emotioneel afscheid na de eilandraad. Nee nee geen angst jullie gaan niet worden verbannen van het weekend

31/10/20 Givriezel

Deze zaterdag is het weer givriezel!! Jullie zijn allemaal welkom (met vrienden, familie, liefjes, …) op de griezeltocht van de givers. Hierna kunnen jullie allemaal ook op het grasveld terecht voor een warme pannenkoek, of soep. Ook aan die mama’s en papa’s hebben we gedacht met onze gluhwein stand

01/11/20 Bosspel

Hopelijk zijn jullie na givriezel helemaal uitgegriezeld en klaar om het bos in te trekken, we gaan namelijk een SUPER GIGA LEUK BOSSPEL spelen!! Jullie worden om 13:45 verwacht aan de ingang van Wezemaal bos. Jullie mogen hier dan terug worden opgehaald om 16:45. 

08/11/20 Levensweg

Wat word jij als je later groot bent? Hoeveel kinderen ga je hebben? Hoeveel auto’s ga je kopen? Kom het allemaal te weten via het grote LEVENSWEG spel!! Jullie zijn allemaal welkom vanaf 2u aan het speeltuintje.

14/11/2020 Kinderparty

Allemaal zeker deze zaterdag vrijhouden om naar de superleuke, vetcoole KINDERPARTY te komen! Meer uitleg volgt nog in de mail. Dit betekent wel dat jullie deze zondag geen vergadering hebben.  

22/11/2020 Leidingswissel

Liefste Kawellen deze zondag zullen jullie ons spijtig genoeg moeten missen MAAR niet getreurd want jullie krijgen een nieuwe super leuke leiding voor vandaag! We kunnen nog niet zeggen wie, daarvoor zal je zelf moeten komen. Hier is wel een tip: wij zijn nog leuker. Ook zij verwachten jullie om 2u aan het speeltuintje. (Tot de volgende zondag! We zullen jullie missen!)

29/11/2020 Noordpoolspel

Het is vandaag bitter koud hier op de noordpool, trek daarom zeker jullie warmste kleren aan en dan spelen we samen het super leuke NOORDPOOLSPEL! We zien jullie om 2u aan het speeltuintje.