Givers

Hip hoi

Oktober! De eerste echte scoutsmaand van het jaar breekt aan! Voor de givers is oktober vooral een griezelmaand, aangezien we onze handen zullen volhebben met het voorbereiden van het wereldberoemde givriezel! Maar niet getreurd, we hebben ook nog tijd om tussen al dat werk eens wat te chillen!

27/9: slagroomvergadering

Slagroom tussen je tenen? Slagroom in je neus? Slagroom overal! Dit wordt een prachtige dag voor de slagroomliefhebbers van de damiaanscouts!

4/10: givriezel voorbereiden

Huiswerk: kijk alvast 300 griezelfilms voor inspiratie! Vandaag gaan we eens kijken hoe we givriezel gaan aanpakken dit jaar. Uiteraard afgewisseld met een spelletje en een chilletje.

11/10: givriezel knutselen

Als alles goedgegaan is zouden we vandaag onze prachtige ideeën van de vorige vergadering moeten vormgeven! Knutselen geblazen!

18/10: Groepsspel

Naar jarenlange traditie spelen we een spel met de hele scouts! Ideaal om je kleine zus of broer bij de kapoenen te laten zien hoe cool de givers wel niet zijn.

25/10: givriezel voorbereiden

Jahoor, nóg een givriezelmeeting! Maar naar alle waarschijnlijkheid wel de laatste. Vandaag leggen we de laatste hand aan givriezel en zorgen dat we helemaal klaar zijn! Natuuurlijk is er ook wel weer tijd om wat te chillebillene en reflexen.

31/10: givriezel

Het is zover! De hoogmis van oktober! Zet je schrap voor givriezel dames en heren!

Dat was het danwelzo voor oktober, tot in November!

Zoenen

De leiding