Kapoenen

Dag lieve kapoentjes,

Het is oktober! De herfst komt eraan en de tweede maand van het scoutsjaar begint.

Om oktober heel leuk te beginnen doen we op 4 oktober vettige dag. We gaan leuke spelletjes spelen en ons heel vuil maken. Reserve kleren meenemen mag zeker.

Op 11 oktober spelen we één tegen allen. Als je dit nog niet kent is het totaal niet erg want we zullen het dan nog helemaal uitleggen. Maar we kunnen jullie al zeggen dat het super leuk gaat worden

18 oktober wordt het een speciale zondag want dan gaan we een groot groepsspel spelen. We gaan dus met de hele scouts één groot spel spelen. Alle kapoenen, kawellen, jong-givers en givers gaan elkaar helpen om het grote spel te winnen.

Op 25 oktober doen we geen vergadering aan onze lokalen maar in het bos! We gaan spelen tussen alle bomen, blaadjes en takken. Jullie ouders moeten jullie voor deze vergadering niet naar het speeltuintje brengen maar naar het bos van Wezemaal.

We spreken uitzonderlijk ook al af om 13:45 in het bos en je ouders mogen je komen ophalen om 16:45.

Op zondag 1 november hebben wij geen vergadering maar jullie zijn wel allemaal welkom om op zaterdag 31 oktober naar Givgriezel te komen. Dit is een halloween tocht georganiseerd de givers aan onze lokalen.

Kusjes en knuffels van jullie favoriete leiding