Kawellen

Zondag 4 oktober zijn we al aan onze derde vergadering toe. Vandaag spelen we het grote 1-tegen-allen-spel. Bereid jullie alvast voor, want de opdrachten zullen niet van de makkelijkste zijn.

Jawel, eindelijk is het zover. Zondag 11 oktober is het het grote bosspel. Trek jullie laarzen en botinnen al maar aan want het wordt een echte topper. Meer informatie in verband met het bosspel, de locatie en dergelijke volgt later. Hou dus zeker de website in het oog voor updates!

Zondag 18 oktober gooien we het over een compleet andere boeg. We spelen namelijk 1 gezamelijk groepsspel. Je kan dus samen met je broers,zusjes,buurjongen,-meisje,vriend en vriendin samen spelen. Probeer dus zeker te komen, want het belooft een echt pretfestijn te worden.


25 oktober houden we gescheiden vergadering. Voor de jongens kan het er wel eens ruw aan toe gaan, voor de meisjes daarentegen kan het er wel eens superrustig aan toe gaan.

Beste kawellen, zaterdag 31 oktober is het givriezel, vergeet zeker niet om je in te schrijven voor de beste griezeltocht in de omgeving. Je kan ook komen voor de sfeer en gezelligheid. Zondag 1 november houden we GEEN vergadering.