Givers

10 oktober

Op deze vergadering zullen de paralympische spelen doorgaan. Smeer dus alvast jullie kuiten maar goed in! Jullie worden terug op het normale uur (14u) verwacht aan de lokalen. 


 

17 oktober

Na de welgeslaagde editie van vorig jaar is het deze zondag weeral PANNENKOEKENVERGADERING. Zorg dat je zeker met de fiets komt, want die zou wel eens van pas kunnen komen. Zoals altijd worden jullie om 14u verwacht aan de lokalen.

 

       24 oktober

Volgend weekend is het Givriezel. Hier moeten natuurlijk een aantal voorbereidingen voor getroffen worden, daarvoor krijgen jullie vandaag de tijd. Zorg dat je zeker aanwezig bent, want volgende week is het al zo ver! 

         Zaterdag 30 oktober

      Deze zaterdag is het GIVRIEZEL. Jullie worden verwacht om de hele dag vrij te houden voor de opbouw tot de afbraak. Meer informatie volgt nog per mail. Ook gaan jullie de week voor Givriezel enkele avonden verwacht worden op de scouts. Zondag 31 oktober is het geen scouts hierdoor. 


 

Zaterdag 6 november

Doe u chique kleren al maar aan want het is tienerparteyy. Meer informatie rond uurregeling volgt nog per mail. Zondag 7 november gaan jullie ons weer een week moeten missen, want deze zondag is het spijtig genoeg geen scouts. 

        12-14 november

Hou deze data zeker vrij, want dan gaan we op WEEKEND!! Waar we naartoe gaan en hoe we daar geraken blijft voorlopig nog een geheim. Later volgt nog een mail met informatie en voor de inschrijvingen. 

 

        21 november

Het is weer zover; tijd voor de jaarlijkse techniekenvergadering. Jullie worden gewoon terug om 14u aan de lokalen verwacht. 

 


 

       28 november

Tijd voor jullie kennis aan te scherpen. Deze zondag is het FRISTIQUIZZZZ. Jullie worden om 14u aan de lokalen verwacht.