Kapoenen


 

Dag liefste kapoenen en ouders

Oktober en november staan voor de deur en in dit maandblad komen jullie te weten welke herfstige activiteiten op de planning staan! We hebben een heleboel leuke vergaderingen voor de boeg, maak je dus maar klaar voor twee fantastische maanden. We gaan er een geweldig jaar van maken! 

Zet jullie kostuum of galajurk al maar klaar want op zondag 3 oktober ligt de rode loper voor jullie uitgerold omdat het  Oscaruitreiking is!!!! Willen jullie weten wie de volgende winnaars gaan zijn van de kaposcars? Kom dan zeker om 14 uur naar het speeltuintje in de bosstraat. Na dat de glamour en glitter voorbij is, mogen de ouders hun sterren terug komen ophalen om 17 uur

Liefste kapoentjes, de herfst is begonnen en wij gaan daar zondag 10 oktober met enorm veel plezier van genieten in het bos van Wezemaal.  We verwachten jullie allemaal om 13u45 aan de voet van de Wijngaardberg aan de Aarschotsesteenweg 305. Na dat jullie al jullie energie hebben weggespeeld, mogen jullie ouders hun trolletjes om 16 u 45 op dezelfde plek terug komen ophalen.  

Dag liefste gladiatoren en spartanen, zijn jullie klaar om ten strijde te trekken? Op 17 oktober is het  je kans want het is Grieks-Romeinse vergadering !!!!!! Trek je zwaard en neem je boog maar mee en kom zeker naar het strijdveld om 14 uur aan het speeltuintje van de Bosstraat. Na de hevige veldslag mogen de ouders de soldaten terug komen halen om 17 uur. Tot dan!!! 

Dag liefste kapoentjes, wij hebben deze zondag 24 Oktober weer een enorm leuke vergadering klaarstaan voor jullie. Jullie weten allemaal wat er bijna aankomt want het is  halloweenvergadering!!! Wij gaan ervoor zorgen dat jullie tip-top in orde zijn voor halloween door allerlei spooky decoraties te maken. Kom dus zeker mee pompoenen uitkerven. Wij verwachten jullie om 14 uur aan het speeltuintje van de Bosstraat en om 17 uur komen jullie ouders jullie dan terug ophalen.  

Op zondag 30 oktober is het givriezel!!!!! Zoals elk jaar hebben de givers weer een enorm enge maar leuke halloweentocht voor jullie voorbereid. Dit betekent wel dat het spijtig genoeg geen vergadering is.  Maar we zien jullie allemaal heel graag op de givriezel zelf. 

Jammer genoeg is er op zondag 7 november geen vergadering. Maar de feestbeesten onder ons kunnen op zaterdag 6 november hun beste danskleren aandoen, want de jins organiseren de kinder -en tienerparty. Hopelijk zien we jullie daar en meer informatie volgt nog via de jinleiding 

Zie hier, zie daar, het kapoenenweekend is weer daar. Dit wordt een supertof weekend dat op vrijdag 12 november begint en op zondag 14 november eindigt. Er is weer een tof thema aanwezig en veel verrassingen, maar we gaan nog niet te veel verklappen. Houd jullie mailbox zeker in de gaten en tot dann!!  

Sluipen en kruipen is wat we doen. Kan je het al raden je bent vanaf vandaag een legerkapoen. Op zondag 21 november worden jullie in legeruniform verwacht aan de bosstraat. Om 14 uur is iedereen paraat, wees dus niet te laat want je bent nu een echte soldaat. Na een goede training mogen de soldaten het terrein om 17 uur verlaten.  

Mamma mia het is een super toffe Italiaanse vergadering. Op zondag 28 november worden jullie om 14 uur verwacht aan de scheve toren van de Bosstraat (het speeltuintje). Zoek jouw favoriete pizza nog eens snel op want misschien komt dit aan bod. Na een toffe rit door Italië, staan de kapoenen om 17 uur terug aan de scheve toren van de Bosstraat. 


 

We hopen dat jullie er evenveel zin in hebben als wij. We verwelkomen jullie elke vergadering met open armen. Tot dan! 

Dikke kussen van jullie kapoenenleiding

Mira, Marie, Lauren, Pieter, Soetkin, Nils, Ine, Wout, Jules & Yannis  

Ward, Yannis, Soetkin, Lauren, Silken en Saar.