Kawellen

3 Oktober:

Kawellen! Breng zondag niet enkel je goed humeur maar ook stevige spierballen mee want het zijn de olympische spelen. Breng jij goud mee naar huis? De atleten worden om 14 u aan de Bostraat verwacht.  

10 Oktober: FRISTIQUIZ!!! 

De ideale vergadering om je kennis te testen en te genieten van een glaasje lekkere fristi. Zorg zeker dat je je gezond verstand meeneemt en dan zien we elkaar om 14u aan de Bosstraat.  

17 Oktober:
Als je niet bang bent om een beetje vuil te worden, is dit de uitgelezen vergadering voor jou! Ben jij degene die een ei over zijn hoofd krijgt of net de persoon die wat slagroom in je vriend(in) haar/zijn nek spuit? We ondervinden het allemaal in het eier- slagroomspel. We zien jullie graag om 14 u aan de Bosstraat met kleren die vuil mogen worden en een genaamd zakje met reservekleren.


 

24 Oktober: 

Kom jij als spook, monster, zombie of vampier? Trek jouw engste outfit aan om lekker te griezelen op onze Halloweenvergadering. Pas wel op! Ben jij stoer en dapper genoeg  of zal deze zondag je nachtmerries geven? We komen het allemaal te weten om 14 u aan de Bosstraat.


 

31 Oktober: 

Zondag 31/10 is het helaas geen vergadering . Wel worden jullie allemaal uitgenodigd om mee te komen griezelen op de griezeltocht van onze givers, zaterdagavond op 30 oktober. Het is dan hun jaarlijkse givriezel. Als je van een spannende, maar toch wel enge tocht houdt, is het zeker een aanrader. Achteraf kan je genieten van een lekkere chocomelk, heerlijke pannenkoeken of een lekker kopje soep. 


 

6 November:

Trek jullie dansschoenen maar aan, want op het feestje van het jaar zullen alle kawellen zeker op de dansvloer staan! Goede muziek en een toffe sfeer zijn zeker gegarandeerd. We zien jullie graag op de kinder- en tienerparty georganiseerd door onze jin op zaterdag 6 november. Er zal een mail volgen met meer informatie zoals het thema en de uren dat jullie kawellen verwacht worden. Wederom zal het helaas geen scouts zijn op zondag 7 november. 


 

12 November:

Ben jij school ook zo beu?  Dan hebben we een topactiviteit om er even tussenuit te gaan. De kawellen gaan op weekend, joehoe!!!! Het zal zeker en vast een weekend zijn om nooit te vergeten. Meer informatie volgt nog via mail, dus houd deze zeker in de gaten!!  


 

21 November:

Hou jij ook zo van boerderijdieren? Moeh, beih of knor? Je hoort het allemaal op de superleuke koeien- schapen- en geitenvergardering. Om 14 u worden jullie aan de Bosstraat verwacht, waar jullie om 17u opnieuw opgehaald mogen worden. 

28 November: 

Voor deze  avontuurlijke vergadering gaan de kawellen op verplaatsing! Als maffiabazen spelen we een groot drugsspel in de bossen! Jullie worden om 14u aan de parking van de Wijngaardberg in Wezemaal verwacht en mogen daar ook weer opgehaald worden om 17u.

Groetjes van de kawellenleiding!
Ruben, Huib, Simon, Tom, Roel, Simon, Leo, Matthias, Kobi, Daan, Jonathan, Kato, Julie en Silken