Givers

Liefste givertjesssss,

December en januari zijn speciale maanden want we zitten met die ooh zo stomme examens, maar daarna is het wel de leukste tijd van het jaar!!!

Sinterklaas is weer in het land en ook voor jullie (enkel de brave kids natuurlijk) komt hij speciaal een bezoekje brengen aan de scouts! Dit zal doorgaan op zondag 4 december. Omdat jullie dan heeeeel goed moeten leren voor al jullie examens, begint de scouts voor jullie om 16u en jullie mogen dan weer naar huis om 17:30.

Zondag 11 december gaan we weer met ons allen schaatsen. Wat moet je doen? Simpelweg 5 euro meenemen in genaamde enveloppe + tak. Even het studeren beu? Kom dan zeker mee! Jullie worden verwacht om 9 uur aan de schaatsbaan van Haasrode (Ondernemingenweg 1, Heverlee). Om 13u mogen jullie weer opgehaald worden. Tot dan!

Study (verb) - The act of texting, eating and watching TV with an open textbook nearby. Zaterdagavond 17 december willen we graag met jullie even iets anders doen dan denken aan de examens. Wat denken jullie van een filmavond? Allen welkom om 20h aan de lokalen! Alvast veel moed met die examens! xoxo giverleiding

Woensdag 28/12 is het Kerstfeestje woeehoeewwwwww!! Dan mogen jullie all dressed-up komen, hoe leuuuuwwwkkk!! We gaan de fancy kant uit die dag! :) Verdere informatie over de uren volgt nog!!!!

1 januari is de eerste zondag van het jaar. We zouden het jaar niet beter kunnen starten met een scoutsvergadering maar jammer genoeg zitten we met die verplichte familiefeesten op deze mooie feestdag. Daarom is het geen vergadering.

Kusjes en knuffels,

Jappe, Lize, Bram, Tessa en Roel