Jin

Joepie joepie joepie!

Het is weer tijd voor een nieuwe maand en dus ook weer voor een goedgevuld programma!

Op zondag 4 december komt onze goede (maar oude) vriend langs op de scouts, namelijk de Sint. We verwachten jullie om 16u30 aan de lokalen. Breng gerust een mooie tekening of een knutselwerkje mee, dat gaan Sinterklaas en zijn pieten zeker appreciëren.

De week erna doen we eens iets anders, dan hebben we scouts op VRIJDAGAVOND 9 december. We gaan bowlen in Holsbeek aan de Delhaize. We spreken om 20u af aan de ingang van de bowling.

Op zondagochtend gaat de hele groep naar goede gewoonte schaatsen. Wij, met de jin, gaan hier niet aan deelnemen als jin-activiteit, maar jullie kunnen wel vrijblijvend meegaan met de andere takken! :)

Aangezien jullie volop bezig zijn met studeren voor jullie examens gaan we geen volledige zondagnamiddag inplannen. We gaan WEL opnieuw op vrijdagavond (16/12) afspreken en houden dan een heuse filmavond. Meer info hierover krijgen jullie heel binnenkort via een ander kanaal (lees: Facebook, mail, messenger,…).

Onze volgende date is op dinsdag 27 december, want dan gaan we samen een gezellig kerstdinertje houden aan de lokalen. Ook hierover krijgen jullie binnenkort meer info!

Jammer genoeg zit december er alweer op wanneer we mekaar terugzien. Op zich niet zo erg, want iedereen gaat een beetje moeten bekomen van ons geweldige kerstfeestje! ;)

Veel liefs,

Febe, Thomas & Laura