Jonggivers

Dag allerleukste jonggivers!

Het is weer tijd voor een nieuwe maand vol leuke activiteiten!

Op 4 december komen Sinterklaas en Zwarte Piet bij ons langs! Alle brave jonggivers zullen veel lekkers krijgen en de stoute gaan ze in de zak steken! We houden graag rekening met jullie examens, daarom spreken we af om 15u30 aan de lokalen. Om 17u mogen jullie alweer huiswaarts keren om terug achter jullie boeken te kruipen. Zo hebben jullie een fijne pauze en kunnen jullie goed studeren zodat wij trots kunnen zijn op jullie schoolresultaten.

Het is winter en dan is het weer tijd om te gaan SCHAATSEN! En dit doen we met heel de scouts op 11 december! Jullie worden allemaal om 9u verwacht aan de schaatspiste van Haasrode/Heverlee (Ondernemingenweg 1, Heverlee) Om 13u mogen jullie weer huiswaarst keren met jullie mama of papa. Vergeet zeker geen handschoenen, een genaamde enveloppe met 5 euro en een dikke pull en een lange broek.

Op zaterdag 17 december vindt ons superleuk kerstfeestje plaats aan de lokalen. Dus trek allemaal jullie mooiste kostuum of kleedje aan en vergeet jullie niet in te schrijven!!! (de exacte uren volgen nog via mail)

Op 25 december en 1 januari is het jammer genoeg GEEN VERGADERING. We zijn dan allemaal druk bezig met het eten van overheerlijke hapjes met lekkere drankjes erbij op familiefeest. Geniet er allemaal van! Prettige feestdagen voor jullie allemaal!

Zo zit deze topmaand er weer op en kijken we er al naar uit om jullie elke week opnieuw te zien.

Tine, Robbe, Bart, Charlie, Charlie en Jochem