Kawellen

Dag allerliefste kawellen!

Hopelijk hebben jullie na al onze mega super leuke vergaderingen die al geweest zijn, nog méér zin in de volgende! (Wij alleszins al wel :D)

Onze eerste vergadering voor de maand december gaat natuurlijk helemaal in het teken staan van niemand minder dan… DE SINT!!! Deze zal ons namelijk een bezoekje komen brengen op zondag 4 december en zal alle brave kindjes belonen. Zeker komen is dus de boodschap!

Op zondag 11 december gaan we met de hele scouts schaatsen op de schaatsbaan in Leuven (= Ondernemingsweg 1 Heverlee). Al wie mee wilt hoeft zich voor deze activiteit niet in te schrijven, maar gelieve gewoon een genaamde enveloppe met 5 euro erin mee te nemen naar de schaatsbaan. We verzamelen daar om 09:00 en plannen een vertrek huiswaarts om 13:00. Vergeet niet dat HANDSCHOENEN VERPLICHT zijn aangezien het heel koud is op de schaatspiste. Over het algemeen goed aankleden is de boodschap dus.

Vrijdag 16 december houden we ‘s avonds een gezellig kerstfeestje. Hierdoor zal er

op zondag 18 december geen vergadering zijn. Verdere info over het kerstfeestje

volgt nog via mail.

Op zondag 25 december is er spijtig genoeg geen vergadering ! :((( Maaaaar nu kunnen jullie wel allemaal gezellig thuis kerstmis vieren! (Zal waarschijnlijk wel net niet zo leuk zijn als met jullie coole leiding, maar maak er toch het beste van!) Met pijn in het hart moet ik jullie mededelen dat we elkaar op zondag 1 januari weeral zullen moeten missen, want ook dan staat er geen vergadering op de agenda :((((.

Duizend kusjes van jullie leiding,

Tom, Viktor, Roeland, Britt en Lisa!