november

Op zaterdag 5 november zijn de givers er weer met hun jaarlijkse GIVRIEZEL! Kom mee bibberen en beven op een door de givers ineengestoken griezelavond. Iedereen is welkom vanaf 18u30 aan de scoutslokalen. Graag benadrukken we nog dat givriezel voor alle leeftijden is. De winst van deze activiteit gaat rechtstreeks naar hun buitenlands kamp. 

Op zaterdag 19 november is het feest aan de lokalen. We houden onze jaarlijkse kinderparty. De kapoenen en kawellen mogen deze avond helemaal uit de bol gaan en het kot afbreken. Voor de ouders voorzien we een oudercafé waar zowel alcoholische dranken als niet alcoholische alternatieven zullen aangeboden worden. Dit jaar zal er geen casinoavond zijn, maar wel een heuse tienerparty. Ik heb de plannen al mogen inkijken en het belooft heel leuk te worden. Zowel de kinderparty als de tienerparty worden georganiseerd door de jin. De opbrengst gaat ook volledig naar hun buitenlands kamp dus wees gul en blijf als ouder zeker iets drinken om hen te steunen. 

Omdat jullie graag alles goed op voorhand willen plannen, en wij jullie aanwezigheid ten zeerste op prijs stellen, geef ik graag nu al een overzicht mee van de activiteiten die op de planning staan. De kampdata staan ook al vast. De binnenlandse kampen zullen traditiegetrouw doorgaan tijdens de laatste twee weken van juli. Bij de jin kan deze verschillend zijn aangezien zij op buitenlands kamp gaan en ze nog niet beslist hebben waar ze naartoe gaan. Normaal gezien zal dit zijn tijdens de gekende periode maar het kan dat ze eventueel iets vroeger vertrekken of later terugkomen. Hun kampdata zal, vanaf dat deze vaststaat, direct meegedeeld worden. 

Aansluitend op de kampen, moet ik meteen ook zeggen dat onze 15-keer-komen-regel terug voor alle takken van kracht is. Wij verwachten dat leden die mee willen op kamp in het jaar minstens 15 keer gekomen zijn. (Er zijn op een heel jaar meer dan 30 vergaderingen.) Hiervoor zijn meerdere redenen: zo kennen wij als leiding de leden, zodat we voor iedereen goed kunnen instaan, zo weten de leden wat ze kunnen verwachten en wat er van hen verwacht wordt, zo hebben we op kamp een hechte groep, zo...