Givers

Liefste giverssssss,

eindelijk is het scoutsjaar weer begonnen! Jullie leiding kijkt er alvast super hard naar uit om samen met jullie er het beste jaar ooit van te maken!! We hopen dat jullie zeker even enthousiast zijn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5/11

WAAAAAAJAHAHAHAAAAAAAJAJAJAAAH AAAAAAAAAAAAAAAARGHGHGHHHHHH BRRRRRRRRR BRRRRRRRRRR BRRRRRRRR AIAIAIAIAIAIAIAAAAAAAAIAIAIAIAIIAAAA

Dit zijn maar enkele voorbeelden van de kreten die wij vanavond hopen te horen, want vanavond is het het uur van de waarheid! Vanavond presenteren de givers (+ de giverleiding), met veel trots: GIVRIEZEL! Wat betekent dat elke giver deze dag volledig heeft vrijgehouden om alles op te bouwen, klaar te zetten, pannenkoeken te bakken en jenever koud te zetten! Meer info over wanneer we jullie verwachten en wat jullie allemaal moeten meebrengen krijgen jullie nog in een uitgebreide mail!

ER IS MAAR 1 BELANGRIJK PUNTJE DAT JE MOET ONTHOUDEN VOOR DEZE DAG: MAAK GEEN PLANNEN!
HOUD DEZE DAG VRIJ!
EN NODIG AL JE VRIENDEN UIT!
page17image1504

13/11

Na het harde werk van de vzw ziet ons giverlokaal er terug dik in orde uit en kunnen we er allemaal weer binnen. Nu aan ons nog de taak om het af te werken en er een echt vet giverlokaal van te maken. Dit doen we niet zo maar onvoorbereid laat je creativiteit maar eens goed werken of laat je inspireren door enkele grote kunstenaars zoals Picasso, Michelangelo,.. Wij zorgen voor de verf, jullie voor de toffe ideeën! Vanaf 14u beginnen we eraan!!

19/11: Tienerparty

Vanavond is het partytime! De leiding en jin verwachten dat jullie allemaal in jullie dansoutfit met dansbenen aan. Het gaat door in de scoutslokalen. Verdere informatie volgt nog via mail.

27/11

We zijn er ondertussen al goed in gevlogen tijd dat we nu eens alle remmen los gooien en echt de vetzak uithangen. Het wordt vettiger dan ooit dus wie dat niet aan kan, neem maar extra kleren mee. Stinken zullen jullie doen dus doe echt geen moeite om jullie in te houden tijdens onze zotranzige spelletjes zondag om 14u!

We zien jullie graag op elke vergadering!
Dikke smakkerds, kusjes en lekjes van Roel, Bram, Tessa, Jappe en Lize