Jonggivers

Hey allerliefste jonggivers,

Het scoutsjaar is nog maar net begonnen, dus hebben wij voor de komende weken spetterende activiteiten voorzien om jullie weer volledig in de scouteske wereld van de Damiaanscouts onder te dompelen. Wij kijken alvast uit naar alle fantastische vergaderingen samen.

6/11: Wilsele dorpsspel

Tijd voor een spel in het coolste dorp van België. Een dorpsspel in het mooie Wilsele! Meer is er niet nodig op een zondagnamiddag.
Wij wachten jullie op om 14 uur aan de scoutslokalen.

15/11: Dessertjesvergadering
(Snoep)taart, pudding, chocolademousse,... Voor deze lekkernijen maken we graag plaats vrij. De keuken inpalmen is dan ook ons plan op deze koude zondagnamiddag. Jullie worden om 14 uur verwacht aan de scoutslokalen.

19/11: Tienerparty

Vanavond is het partytime! De leiding en jin verwachten dat jullie allemaal in jullie dansoutfit met dansbenen aan. Het gaat door in de scoutslokalen.
Verdere informatie volgt nog via mail.

25-27/11: Weekend

Het thema is TOERISTEN! cool Denk eens na wat voor volk je zoal tegenkwam op vakantie deze zomer, doorzoek google naar hoe de mooiste toeristen eruitzien, laat je fantasie de vrije loop!

Jullie kunnen jullie inschrijven door een mailtje te sturen naar tine@damiaanscouts.be. Deze mail verstuur je ten laatste 24 november. Je stort dan ook 20 euro op dit rekeningnummer: BE48 7340 0388 1827 met als melding je naam en tak.

We verwachten jullie, verkleed in de beste toeristen EN MET FIETS, aan de lokalen op vrijdagavond om 19uur. We zullen zondag om 13uur terug zijn.

Let op: Je fiets volledig in orde! Dit betekent fietslichten! Je neemt ook een fluovest en een fietshelm mee. Je banden zijn ook liefst opgepompt! Voor de rest, wat neem je nog mee?

Veel groetjes van de allerleukste jonggiverleiding, Jochem, Robbe, Tine, Bart, Charlie en Charlie.