Kapoenen

Dag liefste kapoentjes,

Dat het scouts jaar goed is ingezet, is een zekerheid en de spetterende vergadering van vorige week smaakt naar meer! Vanaf nu is elke zondag voor ons een vaste afspraak om er met jullie een fantastisch jaar van te maken! 

Na een weekend met ons allen, doen we het op 6 november eens een beetje anders. Jongens zijn soms toch veel te wild en meisjes dansen en zingen te veel, daarom doen we vandaag eens gescheiden vergadering! De meisjes bij de meisjes, de jongens bij de jongens! We zien jullie graag dan om 14 uur aan het speeltuintje.

Verjaren is voor iedereen een fantastische dag, daarom doen wij op 13 november iedereen-is-jarig-vergadering. Deze zondag vieren we allemaal samen feest en wensen we iedereen een gelukkige verjaardag! Dus, allemaal komen, want dit wordt de beste verjaardag ooit! We spreken af op de gewoonlijke uren.

Op ZATERDAG 19 november is het onze super coole, niet te missen kinderparty!!! We gaan allemaal lekker uit ons dak en genieten van de beste muziek van het moment. Dus zeker allemaal komen!!! Meer info delen we jullie zeker nog mee in de loop van de maand.

Na het harde feesten van vorige week, gaan we vandaag 27 november heel hard sporten! Niet gewoon sporten, maar olympisch niveau, zoals alleen echte kapoenen dat kunnen. Dus train deze week al maar goed, want wij gaan enkel voor medailles!! We spreken terug af om 14 uur aan het speeltuintje.

Zoals jullie zien, hebben we een maand vol plezier, dus we verwachten jullie zeker allemaal!
Tot dan,

Yoric, Simon, Gil, Roxanne, Roel en Lien