Kawellen

Dag tofste kawellen,

De eerste vergaderingen waren een groot succes en gelukkig voor jullie zijn er nog veel zondagen die zeker en vast even tof zullen worden! Wij kijken er al alleszins naar uit. 

Jullie zijn allemaal sportieve kawellen maar 6 november kijken we wie het fitste is. Dit doen we door ons spel SURVIVAL OF THE FITTEST. Net zoals in de dierenwereld zullen enkel de meest fitste kawellen overleven. Begin al maar te werken aan jullie conditie want het zal niet min zijn. Afspraak aan het speeltuintje om 14 uur.page12image1504

Joepieeeee!!!!!!!!
We houden geen gewone vergadering maar een super-super lange vergadering! Jaja jullie lezen het goed want het is weer tijd voor
weekend! Het weekend zal van start gaan vrijdagavond 11 november en zal eindigen rond zondagmiddag 13 november . Meer info krijgen jullie via mail. Wat ik jullie wel al kan verklappen is dat dat het thema ALL YOU CAN EAT is! Kijk thuis al maar eens rond of jullie jullie kunnen verkleden in een lekker hapje.

Zaterdag 19 november is ook geen alledaagse vergadering want dan houden we feest! Kom mee met ons dansen en zingen op de leukste en hipste muziek. Meer info krijgen jullie via mail. Zeker komen want het wordt een spetteren feest!

Zondag 27 november verwachten we jullie om 14 uur aan het speeltuintje. Pak allemaal jullie koksmutsen mee want we gaan koken. Wat we gaan maken blijft een verrassing maar we zijn er zeker van dat jullie het allemaal super lekker gaan vinden!

Zoals je ziet, het programma ziet er super uit, dus we verwachten jullie allemaal met een goed humeur!

Veel kusjes en knuffels
Victor, Roeland, Lisa Tom en Britt