Givers

Liefste giverssssss,

eindelijk is het scoutsjaar weer begonnen! Jullie leiding kijkt er alvast super hard naar uit om samen met jullie er het beste jaar ooit van te maken!! We hopen dat jullie zeker even enthousiast zijn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2/10

Wij verwachten graag alle (gemotiveerde) puberende givers op zondag 2 oktober om de handen uit de mouwen te steken. Vandaag delen wij ons op in twee groepen. Een groep die onze goede vrienden van de WOF gaan helpen met de opruim van het leuke feestje. Natuurlijk wordt er daar ook nog iets leuks voorzien voor jullie. Een andere groep gaat mee helpen op een van de ‘Spartacus Series’ – ‘Race Against Nature’. Daar wordt zelfs nog iets leukers voorzien! Beiden belooft een leuke dag te worden. Verdere info krijgen jullie via mail.

9/10

Heeee liefste givers,
Vandaag spelen we het allertofste grote
VERRASSINGSPEL! Wat dat precies inhoudt is allemaal

nog 1 grote...........VERRASSING! VERRASSING!
VERRASSING! VERRASSING! VERRASSING! VERRASSING!
VERRASSING! Maar wees er maar zeker van dat het super
tof wordt!
Het wordt:

→ → → Strategische dan stratego,
→ → → Mysterieuzer dan cluedo,
→ → → Vuriger dan een woudloperskeuken,
→ → → Gevaarlijker dan oorlogje in het bos,
→ → → Sexier (= meer sexy) dan jonkvrouw en jonkheer ( aka verkrachtertje),
→ → → Donkerder dan een nachtspel...
Maar vooraaaaaaaaal................
LEUKER DAN HET LEUKSTE SPEL DAT JE JE KAN INBEELDEN !!

It’s going to be: BRAAAAA, MYCKET BRAAAAAA (extra punten voor wie de vertaling weet bij de opening, schrijf het op een papiertje en geef het stiekem aan je favoriete leiding ( Ik, Tessa, zal er spijtig genoeg niet zijn, dus je zal het aan je 2 de favoriete leiding moeten geven) ) Soooo be there or be square!

Ps: We spreken gewoon af aan de lokalen om 14 uur! Tot dan, wees op tijd en vergeet je hemd en sjaaltje niet liefste vrienden! ( !! EN NAAI HET NIEUWE KENTEKEN OP JE HEMD !! ) Kusjes en knuffels, VI SES! ( nog meer extra punten te verdienen)

Jullie giverleiding! 

16/10

Vandaag gaan we brainstormen over ideeën om givriezel zo eng mogelijk te maken!! Maar we gaan dit op een leuke en lekker manier doen! We combineren dit namelijk samen met een dessertjes vergadering, hmmmmmmmm. Dussss allercoolste givertjes, hou jullie buikjes maar goed leeg zodat jullie veel zoetige en suikerige en gewoon megaaaa lekkere dessertjes kunt eten! Ook deze week is het om 14u aan de lokalen.

21/10 - 23/10

Van 21 tot 23 oktober zal ons eerste weekend doorgaan! Schrijf de datum dus al zeker in jullie agenda zodat iedereen meekan! Verdere informatie over het thema en de exacte uren zullen later nog via mail worden doorgestuurd.

30/10

‘Succes is altijd afhankelijk van een nauwkeurige voorbereiding en
zonder die voorbereiding is
falen een feit.’ Dit zijn de wijze woorden van een chinees filosoof van de tijd voor Christus. Op zondag 30 oktober gaan we dus nog verdere ideeën uitwerken voor Givriezel.
Graag allen tot dan!

We zien jullie graag op elke vergadering!
Dikke smakkerds, kusjes en lekjes van Roel, Bram, Tessa, Jappe en Lize