Jonggivers

Hey allerliefste jonggivers,

Het scoutsjaar is nog maar net begonnen, dus hebben wij voor de komende weken spetterende activiteiten voorzien om jullie weer volledig in de scouteske wereld van de Damiaanscouts onder te dompelen. Wij kijken alvast uit naar alle fantastische vergaderingen samen.

2/10: Eiervergadering

Een omelet, een spiegelei, een hard- of een zachtgekookt eitje, wij kunnen het allemaal. Vandaag gaan wij ons bezig houden met eieren op alle mogelijke manieren!
Jullie worden om 14 uur verwacht aan de Bosstraat voor de groepsopening.

9/10: 1-tegen-allen vetzakkeneditie

Het is weer tijd voor de grote klassieker 1 tegen allen. Dit jaar maken we er een speciale editie van en zal het geheel draaien rond het thema vetzakken. Vergeet zeker ook geen vuile kleren aan te doen, want die zouden wel eens vuil kunnen worden.

Jullie worden om 14 uur verwacht aan de scoutslokalen.

16/10: Paralympische spelen

Aangezien België deze zomer zoveel medailles gewonnen heeft op de Paralympische spelen in Brazilië, doen wij, om deze atleten te eren, een kleine variant op deze spelen. Wij zullen tonen dat je met een handicap toch ook nog kan sporten!

Om 14 uur verwachten wij jullie aan de scoutslokalen.

23/10: Jonggiverspel

Een groot spel met jonggivers van andere scoutsen in de buurt? Leuker kan toch niet? Daarom doen wij ook mee aan het grote jonggiverspel, georganiseerd door het district.
Verdere informatie volgt nog via mail.

30/10: Technieken

Een vuur maken, grote bouwwerken sjorren,... Al deze handige dingen leer je enkel en alleen op de scouts! Vandaag maken we daar dan ook een beetje tijd voor vrij op de befaamde techniekenvergadering!
De opening start om 14 uur aan de scoutslokalen.

Veel groetjes van de allerleukste jonggiverleiding, Jochem, Robbe, Tine, Bart, Charlie en Charlie