Kapoenen

Dag liefste kapoentjes,

Dat het scouts jaar goed is ingezet, is een zekerheid en de spetterende vergadering van vorige week smaakt naar meer! Vanaf nu is elke zondag voor ons een vaste afspraak om er met jullie een fantastisch jaar van te maken!

Op 2 oktober doen we pleinspelen, dus doe maar zeker je loopbenen aan, want vandaag gaan we ravotten als echte scouts! We verwachten jullie om 14 uur aan het speeltuintje van de bosstraat en wij brengen jullie terug naar daar om 17 uur, waar jullie ouders jullie mogen komen ophalen.

9 oktober toveren we jullie om in echte keukenprinsen en -prinsessen, want wij gaan koken! Natuurlijk moet alles wat er gekookt wordt ook opgegeten worden, dus laat bij het middageten nog maar een klein plaatsje over voor jullie eigen kookkunsten! Wij verwachten jullie wederom om 14 uur aan het speeltuintje van de bosstraat en brengen jullie terug om 17 uur.

Op 16 oktober verlaten we voor het eerst onze scoutslokalen, we gaan naar het bos! Jullie ouders mogen jullie afzetten om 13:45 aan het bos van Wezemaal (kant van de Aarschotsesteenweg) en mogen jullie daar terug ophalen om 16:45.

Een scout kan niet alleen heel goed ravotten, maar is ook zeer handig, daarom doen we op 23 oktober technieken vergadering! Wij leren jullie dan alle kneepjes van het vak, dus zeker komen! We verwachten jullie om 14 uur aan het speeltuintje en daar kunnen jullie ouders jullie terug ophalen om 17 uur.

Goed nieuws, goed nieuws!!!
Dit weekend zien we jullie niet alleen op zondag, maar we verwachten jullie al op zaterdag aan de lokalen! We gaan namelijk op weekend!!!!! Jeeeej!!!
Het weekend gaat door van
zaterdag 29 oktober tot zondag 30 oktober, aan onze eigen

scoutslokalen. Tijdens het weekend gaan we lekker griezelennnn, want het is halloween woohoooo. Meer info geven we jullie via mail, maar hou dit weekend zeker vrij!

Zoals jullie zien, hebben we een maand vol plezier, dus we verwachten jullie zeker allemaal!
Tot dan,

Yoric, Simon, Gil, Roxanne, Roel en Lien