Kawellen

Dag tofste kawellen,

De eerste vergadering was een groot succes en gelukkig voor jullie zijn er nog veel zondagen die zeker en vast even tof zullen worden! Wij kijken er al alleszins naar uit.

2 oktober zal het grote maffia spel plaatsvinden. Aan jullie om op de meest sluwe manier allerlei dingen naar jullie klanten te smokkelen. We verwachten jullie om 14 uur aan het speeltuintje en brengen jullie daar om 17 uur terug zodat jullie ouders jullie daar kunnen komen ophalen.

9 oktober doen we..... VETTIGE SPELEN!!!!! Dit is de vergadering waar zowel leden als leiding het meest naar uit kijken. Proper zullen jullie niet naar huis gaan dus het is zeker aangeraden om reserve kledij mee te nemen.

We speken zoals altijd af om 14 uur aan het speeltuintje van de bosstraat.

Deze zondag zullen de meisjes en jongens elkaar moeten missen (snifsnif) want 16 oktober is het gescheiden vergadering. De meisjes zullen zich amuseren met lekker roddelen en kletsen terwijl de jongens zullen ravotten en rugby spelen. Afspraak aan speeltuintje om 14 uur. Tot dan

23 oktober spelen we reuzenbingo! En neen niet zoals de oma’s en opa’s dat doen vanop hun stoel. Jullie zullen moeten lopen en nadenken om BINGO te kunnen roepen. We zien jullie graag om 14 uur aan het speeltuintje.

30 oktober zullen jullie moeten opletten dat er geen ei op jullie mooie hoofdjes kapot worden geklopt want we spelen het grote eierspel! Afspraak op het normale uur en normale plek!

Zoals je ziet, het programma ziet er super uit, dus we verwachten jullie allemaal met een goed humeur!

Veel kusjes en knuffels
Victor, Roeland, Lisa Tom en Britt