6 mei - groepsdag

Ook dit jaar vallen beide gebeurtenissen (groepsdag en slotvergadering) op dezelfde dag ZATERDAG 6 MEI.

Na onze supertoffe uitstap naar Planckendael vorig jaar, gaan we dit jaar iets helemaal anders doen!

Dit jaar gaan we naar de Halve Maan met ALLE leden.

We spreken graag af met jullie om 10u op de parking van de Halve Maan in Diest (adres: Omer Vanaudenhovelaan 48 3290 Diest)  MET EEN LUNCHPAKKET voor ’s middags, en van daaruit gaan we heel het terrein verkennen. De kapoentjes zijn verplicht hun scoutst-shirt en das te dragen, de oudere takken moeten hun hemd en das dragen! Bekijk ook alvast eens op voorhand de weersvoorspelling om in te schatten of een jas/dikke trui nodig is of niet. We zouden niemand willen zien bibberen, gezien we heel de tijd buiten spelen! We zullen bij mooi en warm weer ook het water ingaan, dus voorzie zeker zwemgerief EN een handdoek voor nadien.

’s Avonds keren we met z’n allen terug (met een gehuurde bus) naar de scoutslokalen, want daar begint om 18u een heuse BBQ. Dit feestmaal is zowel voor de leden, de ouders als voor andere hongerige scoutsvrienden. Er zal dit jaar ook een heus dessertenbuffet aanwezig zijn, dt genuttiged kan worden voor een democratische bijdrage. Dit dessertenbuffet wordt georganiseerd de Jins en zij zullen de opbrengst gebruiken om er een spetterend buitenlands kamp van te maken. Voor parkeergelegenheid sturen we jullie graag naar de parking van de Bosstraat. Het is NIET TOEGELATEN om aan de lokalen te parkeren, zodat chaos vermeden kan worden. Omdat de Bosstraat ook niet heel veel parkeergelegenheid biedt, is het misschien best om met de fiets aanwezig te zijn of eventueel te carpoolen.

Het prijskaartje voor de verschillende activiteiten die dag bedraagt het volgende:

- voor de inkom in de Halve Maan en de busrit naar de lokalen is het €10

- voor de BBQ is het €7 voor de kids en €10 voor de volwassenen. Groentjes zijn à volonté!

Het bedrag voor de bbq mag gestort worden op de rekening van de scouts. Be13 7344 1005 1139 ,vergeet zeker jullie naam niet te vermelden.
Het geld voor de groepsdag mag dezelfde dag in een envelopje worden meegegeven aan de kinderen.

Maar wacht! Er staat nog meer op de agenda, want na de BBQ beginnen we met de kampvoorstellingenvan de verschillende takken. De Kapoenen zullen aanvangen om 19u, de Kawellen om 19u30, de Jonggivers om 20u en de Givers zijn als laatste aan de beurt om 20u30.

Er zal ook de hele avond een gezellig kampvuur branden, dus blijf gerust nog even rondhangen na de BBQ.

BELANGRIJK: Inschrijvingen zijn zowel verplicht voor de halve maan als voor de BBQ en dat doe je via onderstaande link. Inschrijven is mogelijk tot 2 mei.

Hopelijk tot dan!!

Inschrijvingslink: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScHUhJUqy7XoK2cBzT2fiF2uTbyribn_UpUcTeD98m8C3-jgA/viewform