Gratis melk, fruitsap en speculoospasta op kamp! Hoe kan jij hierbij helpen?

Beste vrienden van de Damiaanscouts,

Ongetwijfeld zijn er onder jullie al verschillende gezinnen druk bezig met het sparen van flapjes van Joyvalle-melk en Appelsientje-fruitsap. De flapjes op deze drinkkartonnen zijn namelijk van grote waarde voor jeugdbewegingen. Per 10 flapjes kunnen wij een gratis liter melk of fruitsap meenemen op kamp. En voor een grote scoutsgroep als de onze is dat geen overbodige luxe.

't Zou fijn zijn moesten jullie ons massaal kunnen helpen, zonder je verplicht te voelen om opeens een ander merk melk of fruitsap te moeten kopen. Eens polsen bij vrienden, familie of collega's of zij geen flapjes hebben en er ons gelukkig mee willen maken bijvoorbeeld. Vorig jaar konden we op zo'n 220 liter gratis melk rekenen en records... Die zijn er om gebroken te worden!

De deadline om de flapjes in te dienen is maandag 25 mei 2015! Het adres om deze flapjes binnen te brengen blijft mijn eigen huis en thuis: Eendebroekstraat 95, Wilsele. Als je op de groepsdag aanwezig bent of zoon/dochter na de slotvergadering komt ophalen: ook daar zal ik aanwezig zijn en mag je al doneren wat je thuis hebt liggen. Zo kan ik deze maand ook al wat flapjes tellen en hoef ik geen duizenden flapjes te tellen op maandag 25 mei.

Ook speculoospasta kunnen wij gratis op kamp meekrijgen en dit door codes in te voeren die je kan vinden op deelnemende Lotusproducten (frangipanes, madeleines, zebracakes en specuoloospasta zelf). Deze codes kan je aan de achterzijde van een sticker vinden die op het product kleeft. Al deze codes dienen uiterlijk voor 31 mei 2015 ingediend te worden op de website http://www.lotusopkamp.be/donate. Daar kan je ons vinden onder de zoektermen "Scouts" en "Wilsele" als Damiaanscouts Wilsele-Putkapel.

Alle hulp om voor deze 'kleine extraatjes' te zorgen op kamp is meer dan welkom!

Alvast heel vriendelijk bedankt om ons hierbij te helpen!

Met vriendelijke groet en tot zaterdag op de groepsdag (al ingeschreven?) hopelijk!

Ruben,
groepssecretaris