Groepsdag + Damiano Italiano

Zoals velen onder jullie weten, sluiten we ieder jaar af met een feestelijke groepsdag. Ook nu ronden we dit speciaal scoutsjaar af met een knaller! Hiervoor worden alle leden (enkel de leden!) op zaterdag 8 mei verwacht voor een spannende outdoor-activiteit. Onze leiding heeft hard gewerkt om deze editie corona-veilig te kunnen laten doorgaan. Dit betekent concreet:

• Waar? Scoutsterrein (buiten)
  • Wanneer?  Zaterdag 8 mei van 9u tot 18u
  • Wie?    Enkel leden worden verwacht!! GEEN OUDERS (onze excuses)
  • Hoe Corona Proof?
  1. Er worden 4 tijdsloten (telkens van 2u) voorzien
  2. Tijdens ieder tijdslot zullen 2 bubbels aan de slag gaan
  3. Bubbels van 25 personen (bestaande uit kapoenen, kawellen, jong-givers en givers)

Hoe worden bubbels samengesteld

Scoutsleden worden verwacht om zich DE HELE zaterdag (8 mei) vrij te houden. Organisatorisch kan de leiding op deze manier alle ingeschreven leden in gepaste tijdsloten onderverdelen. De indeling van de bubbels zal op een zorgvuldige manier gebeuren door leiding van elke tak. Hierbij zal rekening gehouden worden met vrienden/vriendinnetjes, zussen/broers.

Hoe schrijf ik me in voor de groepsdag?

Inschrijven is mogelijk via onderstaande inschrijvingslink:

Inschrijvingen groepsdag zaterdag 8 mei

DEADLINE INSCHRIJVING: Zaterdag 2 mei middernacht!!

Welk tijdslot wordt mijn zoon/dochter verwacht aan de scoutslokalen?

Ouders ontvangen DINSDAG 4 MEI een e-mail met het juiste tijdslot waarin je zoon/dochter verwacht wordt. Dit kan zijn:

• Tijdslot 1: 9u - 11u
  • Tijdslot 2: 11u - 13u
  • Tijdslot 3: 14u - 16u
  • Tijdslot 4: 16u - 18u

Tijdens het tijdslot van 2u wordt voor elk scoutslid een drankje en koek voorzien.

Geen BBQ dan?

Jammer genoeg is er GEEN BBQ dit jaar op de groepsdag. Maar niet getreurd want de JINS voorzien een alternatief waardoor jullie het scoutsjaar toch met een culinair hoogstandje kunnen afsluiten. De Jins doen op de groepsdag 8 Mei namelijk een afhaalbar open, genaamd “Damiano Italiano”. Waar we jullie heerlijke Italiaanse specialiteiten voorstellen samen met bijhorende dranken. De maaltijden zijn gemaakt en verpakt door een cateraar, alles is dus volledig corona-proof!

Heb je interesse? Klik dan op onderstaande link om je bestelling te plaatsen. Je kan kiezen of je de bestelling thuis laat leveren OF je kan het zelf komen halen tijdens de groepsdag aan de scoutslokalen. Alle opbrengst gaat naar het kamp van de Jins naar Oostenrijk en Italië. Jin - Afhaalbar bestellingslink