Herinnering Inschrijving

Beste scoutsvrienden,

De deadline om jullie in te schrijven komt stilaan dichterbij. Inschrijven kan nog tot 11 oktober, daarna is het niet meer mogelijk.

Hoe kunnen jullie je inschrijven?

Zondag 4 en 11 oktober zijn er nog inschrijfmomenten van 13.30 tot 14 uur aan het speeltuintje van de Bosstraat.

Je kan ook het inschrijvingsformulier downloaden via volgende link  inschrijvingsformulier, digitaal invullen en doorsturen naar administratie@damiaanscouts.be

Enkel inschrijven is niet genoeg. De inschrijving is pas volledig als ook het inschrijvingsgeld betaald is. Alle informatie hierover vind u op het inschrijvingsformulier (zie bovenstaande link). We willen nog eens benadrukken dat beide elementen nodig zijn voor een succesvolle inschrijving en dit voor de deadline van 11 oktober.

Hopelijk tot op de volgende vergaderingen!