Inschrijvingen 2015-2016

De inschrijvingen gaan dit jaar door op zaterdag 12 september en terug zoals gewoonlijk op de dorpsfeesten op de Aarschotsesteenweg. Daar zijn wij te vinden met een standje. Naast inschrijven kan je er ook even halt houden en genieten van een kleine snack en/of een verfrissend drankje. Probeer om niet met de auto te komen want de steenweg zal toch afgesloten zijn. Je kan ons enkel te voet bereiken. Om de inschrijving te vergemakkelijken MOET u reeds het inschrijvingsformulier achteraan dit boekje ingevuld meebrengen. Ter plekke zullen we u ook vragen een medische fiche in te vullen of te bekijken of een oudere medische fiche een update nodig heeft.

OOK DE LEDEN DIE REEDS VORIGE JAREN LID ZIJN GEWEEST WORDEN GEVRAAGD HET INSCHRIJVINGSFORMULIER VOLLEDIG IN TE VULLEN !!!

Het is belangrijk om die zaterdag in te schrijven, want dan staan wij met onze hele ploeg klaar om al uw vragen te beantwoorden. Extra inschrijvingsmomenten lassen wij de eerste 4 scoutszondagen in, van 13u30 tot 14u, aan het speeltuintje van de Bosstraat.

Het lidgeld voor het werkjaar 2015-2016 bedraagt 55 euro voor je eerste kind. Indien je meerdere kinderen inschrijft betaalt je voor de volgende kinderen 50 euro. Hierin zit de kostprijs van de verzekering, die wij aan Scouts en Gidsen Vlaanderen betalen, en het wekelijkse vieruurtje dat uw kind krijgt op de vergadering. De prijs van ons maandelijkse groepsblad (programmaboekje), De Damianer, zit niet in de prijs van het lidgeld en geldt als apart abonnement. Deze Damianer zal dus de laatste zijn die u automatisch ontvangt. Als u een abonnement wenst te nemen zal u om de twee maanden een papieren exemplaar van De Damianer in de brievenbus ontvangen. Indien u zich niet abonneert, zal u elke maand per mail op de hoogte gehouden worden. In deze mail wordt u doorverwezen naar onze site, waar het maandblad te vinden zal zijn. Het maandblad is ook altijd raadpleegbaar via onze website, www.damiaanscouts.be. Het jaarabonnement op De Damianer kost 7,5 euro.

De betaling van de inschrijving gebeurt enkel per overschrijving op het gekende rekeningnummer (BE13 7344 1005 1139) waarbij u er zal moeten op letten dat de tak(ken) en de naam van het lid (de leden) bij de mededelingen vermeld staan. Pas na betaling is uw kind ingeschreven. Een voorbeeld:

Kawel Jan Janssens + Jonggiver Bert

Indien u ook het abonnement op De Damianer neemt maakt u hiervan:

Kawel Jan Janssens + Jonggiver Bert + abonnement

De andere aankopen: de kentekens, groepsdassen, groeps-T-shirts en dergelijke worden apart in “ons winkeltje” verkocht en dienen cash betaald te worden.

Voor meer informatie rond de inschrijvingen kan u steeds Jasper of Febe contacteren. administratie@damiaanscouts.be – 0494/24.32.51 (Febe) - 0477/67.24.97 (Jasper)