Inschrijvingen gesloten

De tweede inschrijvingsperiode (26 sept - 16 okt) voor nieuwe leden en leden die de eerste ronde gemist hebben is beëindigd. Ben je komen proberen en ben je nog niet ingeschreven? Jullie krijgen deze week (17-21 oktober) nog bedenktijd. Tegen ten laatste vrijdagavond (symbolisch de Dag van de Jeugdbeweging) moet de inschrijving wel rond zijn (invullen van inschrijvingsformulier alsook de betaling). Zondag 23 oktober zijn niet ingeschreven kinderen niet meer toegelaten en zal het ook niet meer mogelijk zijn om in te schrijven.

Wil je je kind nog snel inschrijven, ga dan naar het tabblad 'Lid worden?'. Daar vindt u alle nodige informatie. Nog steeds specifieke vragen? Mail ons via administratie@damiaanscouts.be of contacteer groepsleider Jolan (0479/78 61 38) of Yoric (0470/35 47 41).