Maandblad oktober

Beste scoutsvrienden,

Het maandblad van oktober staat per tak online in de rubriek 'de damiaaner'/'oktober'. http://damiaanscouts.be/de-damianer/oktober

We zouden ook iedereen willen bedanken die aanwezig was op de openingsreceptie. We hebben er samen een geweldige overgang van gemaakt!!!

Hier is alvast het woordje van de groepsleiding:

 Beste scoutsvrienden,

 

De start van het nieuwe scoutsjaar is gemaakt met vol enthousiasme. Nu iedereen aan het bekomen is van de overgang, staat er alweer een maand boordevol leuke activiteiten op jullie te wachten. 

 

Deze maand staan er ook 2 speciale activiteiten op het programma. Allereerst gaan we op 18 oktober een heus groepsspel spelen! Alle takken, jong en oud, slaan die dag de handen in elkaar om er een kei toffe namiddag van te maken. Daarnaast gaan we op 31 oktober griezelen met de Givers op Givriezel. Velen zullen Givriezel wel al kennen. Zo niet? Dringend tijd om eens langs te komen dit jaar! Naast een spannende tocht, kunnen jullie ook genieten van een hapje en een drankje aan de scoutslokalen. Meer info hierover vinden jullie terug op de site.

 

Dan wensen we jullie een scoutastische maand toe!

 

Groetjes,

Charlotte en Saar