Spaghettiweekend 28-29 januari

Het weekend van zaterdag 28 en zondag 29 januari is het weer zover: we blazen verzamelen want traditiegetrouw voorzien wij dan dampende borden spaghetti, door ware keukenprinsen en -prinsessen bereid en dat allemaal om jullie honger te stillen. Iedereen, met of zonder scoutshemd, is welkom! Ouders, grootouders, overgrootouders, plezante nonkels en plezierige tantes, broers en zussen, vrienden van vrienden en (over)buren... Allen welkom aan tafel!

Kom proeven van overheerlijke spaghetti bolognaise of spaghetti vegetariana. We hebben porties geschikt voor zowel volwassenen als kinderen en dit alles aan democratische prijzen. U schuift uw voeten onder tafel, wij voorzien de rest. De winst van dit evenement is bestemd voor de algemene werking van de scouts en meer concreet voor het aankopen van nieuw spelmateriaal. Onze materiaalmeesters zijn op heden de aankoop aan het voorbereiden en een selectie aan het maken met spullen

Een tekenwedstrijd voor de kleinsten - en degenen die hun kinderjaren willen herleven - is ook aanwezig!

OPENINGSUREN: zaterdag 28 januari van 17:30 tot 21:30 en zondag 29 januari van 11:30 tot 14:30.

LOCATIE: Sportoase 'De Toren' in Rotselaar. Adres: torenstraat 115, Rotselaar.