Kapoenen

Liefste kapoenen!

Hij komt, hij komt…

Zondag 4 december is het weer zover. De Sint zal dan samen met zijn Zwarte Pieten zijn jaarlijks bezoekje brengen aan de Damiaanscouts van Wilsele!

Hopelijk zijn jullie het afgelopen jaar zeer braaf geweest, want anders zouden de Pieten je wel eens in zijn grote jute zak kunnen steken… Kleur alvast de tekening (bijlage) in en wie weet krijg je wel een lekkere verrassing! We spreken af om 14u aan het speeltuintje en sluiten daar om 17u.

Naar jaarlijkse gewoonte is december de maand vol speciale activiteiten. Zondag 11 december gaan we met iedereen schaatsen! Jullie worden allemaal om 9u verwacht aan de schaatspiste van Haasrode/Heverlee (Ondernemingenweg 1, Heverlee) om jullie ‘eerste’ stapjes op het ijs te wagen. Om 13u mogen jullie ouders jullie komen halen om huiswaarst te keren.

Vergeet zeker geen handschoenen, een dikke pull en een lange broek. Laat ook je schoenmaat op je hand schrijven. Als je als kapoenenouder graag meewilt schaatsen om zo je zoon/dochter wat te helpen op het gladde ijs, kan je mee binnen aan groepstarief (5 euro).

Een herinneringsmail met praktische informatie zal nog volgen!

18 december -> -> -> -> -> Kerstfeestje!

Het einde van het jaar nadert en daarom gaan we met alle kapoenen nog een laatste keer samenkomen om Kerstmis en Oudjaar/Nieuwjaar te vieren. Voor kerstmis maken we het dan ook extra gezelligExtra informatie zal nog volgen via mail.

De volgende 2 weken (25 december en 1 januari) gaan we jullie jammer genoeg moeten missen omwille van de feestdagen en zal er geen vergadering doorgaan, maar…

We wensen jullie de volgende twee maanden veel plezier, lekker eten en prettige feesten!

Jullie leiding,

Lien, Roxanne, Gil, Roel, Simon en Yoric