Nieuws

Zaterdag 16 maart kapen de givers onze jaarlijkse jinquiz ten voordele van hun driejaarlijks buitenlands kamp 😎

Het is weer zover! Volgend weekend (zaterdag 27 en zondag 28 januari) verzamelen want traditiegetrouw voorzien wij dan dampende borden spaghetti, door ware keukenprinsen en -prinsessen bereid en dat allemaal om jullie honger te stillen.

Op zondag 5 november houden we voor de laatste keer dit jaar ons 'winkeltje' open. Heb je nog een das of scouts tshirt nodig? Of ontbreek je nog een teken voor op je hemd? Kom dan zeker nog eens langs!

Dag vrienden!

Wilsele on Fire is ondertussen een begrip geworden in Wilsele en omstreken.

Diep in de zee, begroeten zeemeerminnen, zeemeermannen, schattenjagers en zeedieren elkaar...

Al aan het aftellen naar het nieuwe scoutsjaar? Wij ook! Zondag 24 september houden we onze jaarlijkse startdag. We verwelkomen alle ouders en leden om 12u30 aan onze eigen scoutslokalen voor een receptie.

Zaterdag 13 mei is het zover: groepsdag! Zoals elk jaar sluiten we ook dit fantastische scoutsjaar weer af met een daguitstap met heel de groep tezamen.

Ook dit jaar is er een editie van onze mega fantastische radioactieve scoutsfuif om de jeugd van Wilsele-Putkapel en omstreken het feestje van hun leven te geven!

Binnenkort is het weer zo ver, de welbefaamde jinquiz komt er weer aan. Kan jij bewijzen dat je de beste quizzer bent van Wilsele en omstreken?

Pagina's

Abonneren op Nieuws