WAT?
Het meest gekende mosselfeest van Wilsele en omstreken. Een jaarlijkse culinaire hoogmis waarop vrienden, familie, buren en iedereen die onze scoutsgroep goed gezind is meer dan welkom is!

Gegroet

Het super mega geweldige groepskamp komt er zeer snel aan!

Kampdata 2022:

Kapoenen, Kawellen: 24-31 juli.

Jonggivers, Givers: 21-31 juli.

Zoals velen onder jullie weten, sluiten we ieder jaar af met een feestelijke groepsdag. Ook nu ronden we dit speciaal scoutsjaar af met een knaller!

Beste leden en ouders,

Met dit jaarthema willen we een hechte sfeer creëren, waarin iedereen zich thuis voelt en vertrouwen centraal staat. Zo bieden we aandacht aan gedachten of gevoelens die anders niet in de kijker staan. Niet goed in je vel zitten?

Het jaar is gedaan en dat betekent dat de kampen er aan komen. Hier kan je nog een digitale versie van de kampboekjes vinden.

Beste leden, ouders en scoutsvrienden,

Bedroefd melden wij jullie het overlijden van Staf Gryson.

Op 23 september 2019 gaan de inschrijvingen open voor het scoutsjaar 2019-2020 voor nieuwe leden.