Givers

Dag Givers

4/12: Sinterklaas: De maand december start uiteraard met de komst van Sinterklaas. Hopelijk zijn jullie allemaal brave kinders geweest (dat lijkt ons sterk)! Met in het achterhoofd jullie aankomende examens worden jullie pas tegen x uur verwacht aan de lokalen. Tot dan!

11/12: Schaatsen: Naar goede gewoonte gaan we ook dit jaar weer schaatsen! Deze vergadering gaat zoals altijd in de voormiddag door. Iedereen is welkom om 9u15 aan de schaatsbaan in Haasrode. Tegen 12u zullen we weer buiten staan. Carpoolen wordt aangemoedi gd! Neem een genaamde enveloppe mee met 6 euro erin! Maak zeker gebruik van deze fantastische ontspanning en nog veel succes gewenst met jullie examens!

16/12: Filmavond: Deze week doen we een filmavond. We kunnen deze avond lekker gezellig en knus bij elkaar kruipen om een heuse kerstklassieker te kijken of met veel spanning naar een griezelfilm (andere films zijn natuurlijk ook mogelijk). Jullie mogen op voorhand films do orsturen in de WhatsApp - groep zodat we die kunnen vinden. Let op! Deze filmavond is op vrijdag 16/12. Om 19u zijn jullie dus allemaal welkom - met een gevulde maag weliswaar - om te genieten van de filmavond!

Rond 25/12 Kerstfeest: Het eerste trimester van het jaar is afgelopen! De kerstvakantie begint en tijdens die vakantie vieren we een groot kerstfeest. Zoals we op de eerste vergadering hadden afgesproken, gaan we een groot kerstmaal organiseren aan de lokalen om de kerstsfeer op te snuiven en de stemming al direct goed te zetten. Wanneer en om wat uur het feest kan beginnen, zal worden afgesproken met jullie tijdens de vergaderingen en/of in de WhatsApp - groep.

1/1: Nieuwjaar (geen vergadering)

8/1: Sterzingen: Het nieuwe jaar is aang ebroken! Dat betekent nieuwe goede voornemens. Als eerste goede voornemen gaan wij zoals gewoonlijk sterzingen. Het geld dat we daarvoor inzamelen, gaat naar een goed doel. Kom dus zeker om een steentje bij te dragen om zo misschien wel jouw eerste goede d aad van het jaar te verrichten. De viering in onze Sint - Agathakerk gaat van start om 9u.

15/1: Bowling: We trekken vandaag de bowlschoentjes aan en houden een grote bowlingcompetitie! Wie zal er de meeste punten verzamelen? Of juist de meeste strikes? Misschien ben jij het wel! Om een kans te hebben om te winnen worden jullie natuurlijk allemaal verwacht. Het bowlen zal plaatsvinden in de A2 bowling in Holsbeek (aan de Delhaize, Action en Aldi). Jullie worden daar verwacht op een nog af te spreken uur met een gevulde maag.

22/1: Sneeuwballengevecht: Deze vergadering is het een grote battle! Hopelijk met sneeuw als er sneeuw gevallen is, anders zullen we moeten battlen met vanalles anders. Zorg dus zeker dat je warm genoeg aangekleed bent, in je beste battle - outfit. May the best one win!

29/01: Spaghettiweekend: (geen vergadering) Jullie zijn allemaal uit genodigd om een lekker bordje spaghetti te komen eten ten voordele van onze scouts!

Stevige linker,

De giverleiding