Jonggivers

Dag jonggivers

De laatste maand van het jaar 2022 is aangebroken. We gaan er een supermaand van maken. Starten doen we uiteraard met een knaller. Wees een weekje extra braaf, want de Sint komt op zondag 4 december. Om 14u afspraak aan de Bosstraat voor groepsopening!

Op zondag 11 december gaan we schaatsen! Joepie! Neem een genaamde enveloppe mee met 6 euro erin! We spreken af om 9u15 aan de Schaatsbaan in Haasrode. Ook nog veel succes met jullie examens!

Beste kinderen, op VRIJDAG 16 december gaan we bowlen met z’n allen! Jeej! Meer info omtrent deze activiteit volgt nog! Succes aan de dames en heren die examens hebben!

VRIJDAGAVOND 23 december, Kerstmis nadert vlotjes. Wat gaan we doen? Kerstfeestje!!!! Zorg dat je al gegeten hebt, lieve kinderen! Neem een beker mee voor een lekker drankje! We maken het gezellig met een kampvuur en lekkere marshmallows! Afspraak om 19u30 aan de lokalen!

Zondag 8 januari worden jullie allemaal verwacht op het kerkplein om 9 uur voor het sterzingen! Zoek alvast je beste Driekoningen outfit uit en warm die stembanden al maar op. Na het zingen kunnen jullie lekker smullen van heerlijke pannenkoeken en mogen jullie naar huis gaan om 14 uur.

Omdat jullie leiding in januari examens heeft, spreken we zaterdag 14 januari in de avond af voor een heuse winterbarbecue met filmavond! Kleed je dus maar warm aan en zorg dat je nog niet te veel gegeten hebt. We spreken af aan de lokalen om 18u.

Op vrijdag 20/1 hebben we samen met de givers weer een examenactiviteit. Naar waar we precies gaan is nog een verrassing. Meer info volgt!

Hou dit weekend alvast vrij, want van 28 tot 29 januari is het spaghettiweekend! Jullie zijn allemaal welkom om heerlijke spaghetti te komen eten, maar ook om zondag te helpen afbreken. Hier volgt nog meer info over, maar dit telt ook als een aanwezigheid!

Stevige linker,

De jonggiverleiding