Givers

Hoor wie klopt daar kinderen, hoor wie klopt daar. Het is Sinterklaas. 3 december staat hij om 16:30 aan de lokalen om ons allemaal te begroeten samen met de roetpieten.

Brr, het is al wat kouder maar dat stopt ons zeker niet. Vandaag 10 december gaan we met z'n allen schaatsen. Jullie worden allemaal om 9u15 met hemd aan de schaatsbaan van Leuven verwacht. Het is ook belangrijk dat jullie een enveloppe met 6 euro in meenemen. 

17 december is het helaas geen vergadering, maar geen zorgen. Volgende keer zijn we der weer met meer!

Yes, het is weer zo ver. Het lijpe kerstfeest gaat weer van start. 20 december worden jullie om 20 uur aan de lokalen verwacht (vermoedelijk tot 23u). Daar zullen we samen een fijne tijd tegemoet gaan.

22 december moeten we de afvalkalenders bezorgen aan de hele buurt. Dit kan snel gebeuren als iedereen er is. Om 14u worden jullie verwacht aan Prinsstraat 44. Daar zullen we allemaal verzamelen en gaan we vlot te werk.

30 december is het jaarlijkse Wilsele Winterland. Sfeer, gezelligheid en eigenlijk alles wat je nodig hebt in deze laatste dagen van het 'oude' jaar!

7 januari is het Sterzingen! We verzamelen allemaal om 10u15 aan het plein van de kerk. Wie wilt is ook welkom om eerst naar de misviering te gaan! Het geld dat verzameld wordt zal rechtstreeks naar een goed doel gaan.

Een verrassing! Dat is het vandaag. Op 14 januari is het een grote verrassing wat jullie gaan doen! Zorg dus dat je zeker met de fiets aan de lokalen staat.

Een groot deel van de leiding is nu zeer druk bezig met examens vandaar dat het vrijdag 19 januari examenactiviteit is. Dit jaar gaan we de wateren van Aqualibi opzoeken. Inschrijving is verplicht voor deze activiteit.

Extra info over deze uitstap:

We spreken af om 17:45 aan de parking van de Bosstraat om rond 18:00 richting Aqualibi te vertrekken met de bus. Vergeet dus zeker niet om jullie magen al te vullen voor we de bus opstappen.

We zullen op dezelfde locatie rond 23:00 terug aankomen.

BELANGRIJK: Het is verplicht in Aqualibi om een spannende zwembroek aan te doen dus vergeet dit zeker niet!

Op 26 - 28 januari valt ons jaarlijkse en succesvolle spaghettiweekend. Dit kan alleen maar succesvol zijn als er voldoende helpende handen zijn. Wij vragen dus ook om zeker te komen helpen! Je kan helpen opbouwen, afbreken of komen shiften. Natuurlijk mogen jullie ook genieten van de lekkere spaghetti. Kom dus zeker spaghetti eten en nodig zoveel mogelijk mensen uit om dat ook te komen doen.

Zoals jullie zien is het in de komende maanden wat meer traditionele vergaderingen en kunnen we leuke spelletjes spelen. Wij kijken er alvast naar uit!

De giverleiding!