Jonggivers

3/12/2023:

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan… Jullie horen het goed, de Sint is weer in het land! Hopelijk zijn er dit jaar opnieuw geen stoute jonggivers, want daar weten de pieten wel raad mee. Lekker snoepgoed kan natuurlijk ook niet ontbreken bij deze dag. Jullie worden allemaal aan de Bosstraat verwacht om 14 u voor de groepsopening! Tot dan 😊

10/12/2023:

Wie van de jonggivers is sportief ingesteld en zegt geen nee tegen een beetje koude? Dan is dit voor jullie de perfecte vergadering! We gaan namelijk schaatsen. Wees niet getreurd als je schaatsen nog niet volledig onder de knie hebt, de leiding is er graag bij om een handje te helpen. Verdere informatie betreft de locatie en het uur, volgt nog via mail.

17/12/2023:

Deze week is het voor de jonggivers een speciale vergadering. Aangezien de leiding het druk heeft met de voorbereiding van de examens, zal de activiteit van deze zondag wat korter zijn. Dit betekent niet dat het minder leuk gaat worden! Van 15u - 16u30 kunnen jullie genieten van wat spelletjes ter ontspanning.

22/12/2023:

Beste jonggivers, wie van jullie houdt er allemaal van Kerstmis? De leiding wil ook graag dit moment met jullie delen. Vandaar heten we jullie allemaal van harte welkom op ons gezellig kerstfeestje. Je mag natuurlijk altijd in thema verkleed komen. Het feestje zal van 18u30-21u doorgaan aan de lokalen. Zien we jullie dan? 😊

7/01/2024:

Eerst en vooral wensen we ieder van jullie een gelukkig Nieuwjaar! Dit jaar zetten we onze jaarlijkse traditie verder, de vergadering op deze zondag is namelijk sterzingen. Jullie worden om 10u15 aan het kerkplein verwacht. We zien jullie graag dan met een grote smile en warm genoeg gekleed!

14/01/2024:

Een omelet, spiegelei, roerei, rauw ei… welke verkiezen jullie? Deze zondag is het eierenvergadering. Jullie dragen best niet al te mooie kleren. De vergadering start om 14 u en eindigt om 17u 30. Tot dan, jonggivers!

19/01/2024:

De leiding zit, je hoort het goed, nog steeds in de examens . Gelukkig is het einde in zicht! Er wordt vandaag een speciale examenactiviteit georganiseerd, waarvoor verdere informatie nog via mail wordt verstuurd. Het is dus zondag 21/01 geen zondagse vergadering.

Extra info over deze uitstap (inschrijving is verplicht; zie mail):

We spreken af om 17:45 aan de parking van de Bosstraat om rond 18:00 richting Aqualibi te vertrekken met de bus. Vergeet dus zeker niet om jullie magen al te vullen voor we de bus opstappen.

We zullen op dezelfde locatie rond 23:00 terug aankomen.

BELANGRIJK: Het is verplicht in Aqualibi om een spannende zwembroek aan te doen dus vergeet dit zeker niet!

28/01/2024:

Zet jullie schrap, want het is weer zo ver! De lekkerste spaghetti van heel Wilsele en omstreken wordt door de scouts aangeboden. Jonggivers, komen jullie allemaal met jullie familie en vrienden samen eten? Praktische info volgt nog. Hopelijk tot dan!