Jonggivers

Dag allerliefste jonggivertjes,

Zondag 5 februari is het sneeuwvergadering. Doe jullie warmste kleren maar aan en breng jullie slee mee, je zal het nodig hebben. 😉 Vergeet niet dat het groepsopening is aan de Bosstraat!

Aan Valentijn doen wij niet mee. Daarom is het 12 februari een anti-Valentijnvergadering! Jullie worden allemaal verwacht aan de lokalen om 14u.

19 februari is het ideale moment om je klaar te maken voor kamp, want dan is het technieken extreme vergadering… Be there or be niet voorbereid op kamp! Start om 14u aan de lokalen.

Hopelijk kennen jullie goed jullie weg in Wilsele, want zondag 26 februari organiseren we een heuse fotozoektocht!! Zorg dat je om 14u stipt aan de lokalen bent met de fiets.

5 maart zullen jullie jullie favoriete leiding (ons dus) moeten missen, want het is leidingswissel! Jullie gaan voor een dagje andere leiding krijgen. Om te weten te komen wie afspraak om 14u aan de Bosstraat.

Dan is het weer tijd voor ons tweede weekend! Dit zal plaatsvinden van 10-12 maart. Meer info over o.a. de exacte uren volgt nog. Wij hebben er alvast zin in!

Zondag 19 maart is het weer woudloperskeuken, maar nu in de namiddag. Je komt dus best met een niet te volle maag naar de scouts 😉. Afspraak aan de lokalen op de normale uren.

26 maart zullen jullie ons weer moeten missen… Het is dan geen vergadering wegens leidingsweekend.

Groetjes van jullie favoriete leiding,

Simon, Huib, Maarten, Sam, Silken, Jasmine