Kapoenen

Allerliefste kapoenen,

We hebben het nieuwe jaar al goed gevierd in januari, maar in februari en maart wordt het zelfs nog toffer, nog spannender, nog lekkerder (puntje, puntje, puntje)! Lijkt dat voor jou ook onmogelijk? Vlug, lees dan snel wat er allemaal op jullie staat te wachten!  

Op zondag 5/2 verwelkomen we jullie met open armen, want het is iedereen-is-jarigvergadering! Op deze zondagnamiddag vieren we allemaal onze verjaardag samen. Wat hebben we daarvoor nodig? Overheerlijke taart, kleurrijke slingers, confetti in overvloed en zoveel meer! Hebben jullie zin om een feestje te bouwen? Kom dan zeker om 14 uur aan het speeltuintje van de Bosstraat staan in je mooiste verjaardagskostuum. Na ons grootse verjaardagsfeest keren we om 17 uur weer naar huis. We zeggen vaarwel aan het speeltuintje van de Bosstraat.  

Op zondag 12/2 kijken we elkaar allemaal verliefd in de ogen… Het is namelijk valentijn! Ben jij klaar om de liefde van je leven te ontmoeten op onze liefdevolle vergadering? Zouden er koppeltjes misschien zelfs trouwen? Kom het allemaal te weten op onze amoureuze zondagnamiddag. De tortelduifjes verzamelen zich om 14 uur aan het speeltuintje van de Bosstraat. Vandaar zullen de verliefde vogeltjes weer naar huis vliegen om 17 uur.

“Bob de Bouwer / Kunnen wij het maken? / Bob de Bouwer / Nou en of!” Op zondag 19/2 is elke kapoen een Bob de Bouwer, een handige Harry’s of een manusje-van-alles. De knappe kapoenen kunnen alles herstellen wat er op hun pad komt. Trek je overall en stevige schoenen maar aan! We verwachten jullie met jullie beste gereedschap in de hand om 14 uur aan het speeltuintje van de Bosstraat. Nadat de klus geklaard is, kunnen de Bob de Bouwers om 17 uur huiswaarts keren vanaf het speeltuintje van de Bosstraat.  

Op zondag 26/2 leven we als echte Bourgondiërs. Geen enkele smaak is ons onbekend, geen enkel mes is te scherp voor onze bekwame vingers, geen enkel gerecht is te ingewikkeld. Na deze namiddag kent de keuken geen geheimen meer voor ons! De koksopleiding start om 14 uur aan het speeltuintje van de Bosstraat. Na al dat lekkers sluit de koksschool om 17 uur. De volleerde chef-koks mogen dan aan het speeltuintje van de Bosstraat opgehaald worden.

Op zondag 5/3 zullen jullie (helaas pindakaas!) jullie geliefde kapoenenleiding moeten missen, want het is leidingswissel! Ben je benieuwd wie je nieuwe leiding voor deze zondagnamiddag is? En wat zij allemaal voor jullie hebben voorbereid? Kom dan gerust een kijkje nemen om 14 uur aan het speeltuintje van de Bosstraat. De verrassende namiddag eindigt om 17 uur aan het speeltuintje van de Bosstraat.

Neem je agenda, planning of kalender erbij, want de volgende boodschap is ongelooflijk belangrijk: wij gaan op toverweekend van vrijdagavond 10/3 tot zondagmiddag 12/3! Tovenaars, heksen, magiërs en eunjers, maak jullie klaar voor het belangrijkste weekend van jullie leven. Jullie zijn allemaal uitgenodigd om op dit toverweekend alle kneepjes van de magische wereld te leren kennen. Zullen we een drakenei vinden? Zullen we een heksendrankje brouwen? Zullen we vuur kunnen spuwen? Ontdek het allemaal op ons fameuze toverweekend. Meer informatie volgt nog via mail!  

Op zondag 19/3 stappen we in onze razendsnelle raket richting de maan (en nog veel verder). Op deze ruimtevaartvergadering is iedereen astronaut. Ligt je ruimtepak al klaar? En je ruimtehelm? Het oneindige universum vol sterren, planeten, aliens en nog zoveel meer wacht op ons. Onze ruimtereis begint om 14 uur aan het speeltuintje van de Bosstraat. De vermoeide astronauten stappen om 17 uur aan het speeltuintje van de Bosstraat weer uit hun ruimteschip.

Helaas! Helaas! Spijtig genoeg hebben we op zondag 26/3 geen vergadering. Jullie eigen leiding vertrekt dan op een ontspannend leidingsweekend. Maar niet getreurd, we zien jullie graag in april weer voor een nieuwe maand vol daverende activiteiten.

Wij hebben alvast heel veel zin om aan al dat leuks te beginnen. Jullie ook?

Veel liefs van jullie kapoenenleiding,

Cas, Jitse, Jonathan, Kato, Nathalie & Yannis