Kinderparty 6 oktober 2023: Diep in de zee

Diep in de zee, begroeten zeemeerminnen, zeemeermannen, schattenjagers en zeedieren elkaar...

Op 6 oktober organiseert de Damiaanscouts samen met Wilsele on Fire een groots onderwaterfeest. De GC De Bosstraat zal volledig getransformeerd worden tot een betoverende onderwaterwereld, waar alle zeemeerminnen, zeemeermannen, schattenjagers en zeedieren samen kunnen feesten en plezier beleven. Iedereen is van harte welkom vanaf 17:30 en het onderwaterfeest zal doorgaan tot 21:00.

In de polyvalente zaal ernaast organiseren we een oudercafé, waar iedereen kan genieten van lekkere drankjes en hapjes terwijl de kleintjes zich vermaken met allerlei onderwateractiviteiten.

We zorgen voor zowel het oudercafé als het onderwaterfeest voor heerlijke snacks en drankjes, zodat iedereen met een vol buikje naar huis kan gaan.

De toegangsprijs voor het onderwaterfeest is € 5 voor kinderen, en als de kinderen verkleed komen als zeemeermin, zeemeerman, schattenjager of zeedier, krijgen ze bij aankomst een magische gratis onderwaterdrank! 🧜‍♀️🧜‍♂️🏴‍☠️🐠

Ons betoverd zeekasteel wordt ook bewaakt door een reusachtige haai, dus dit is een avontuur dat je echt niet wil missen!! 🐲🌊

De muziek en activiteiten zijn op maat van kinderen van 5 t.e.m. 12 jaar.