Anciens Damiens (Oud-leiding)

Leeftijd:
18+ jaar

In 2021 werd een oud-leidingsvereniging voor onze scoutsgroep opgericht: de 'Anciens Damiens'. Na een mooie carrière als leid(st)er bij de Damiaanscouts kan je zo nog steeds blijven nagenieten van scouteske activiteiten en elkaar blijven zien. Niet meer wekelijks of vaker zoals vroeger, maar vrijblijvend en wanneer we er zelf zin in hebben.

De Anciens Damiens worden geleid door voorzitter Jelle Symons en ondervoorzitter Ruben Geleyns. Je kan de oud-leidingsvereniging contacteren via oudleiding@damiaanscouts.be.

Het lidmaatschap loopt samen met het scoutsjaar (startend in september) en bedraagt 35 euro. Neem contact op met oud-leidingsvereniging indien je wil aansluiten.

De Anciens Damiens zijn aangesloten bij de vereniging van de Vlaamse Oud-Scouts en Oud-Gidsen (VOSOG) en maakt daardoor ook deel uit van de International Scout and Guide Fellowship (ISGF).