Groepsleiding

Leeftijd:
18+ jaar

Leiders en leidsters zijn jonge mensen die in hun vrije tijd zorgen voor sfeer, activiteiten en werking per tak en per groep; ze doen dat door samen met hun leden te spelen en met hen onderweg te zijn. Leiding is verantwoordelijk voor de organisatie en het toezicht tijdens scouting. Groepsleiding is "leiding voor leiding". Zij worden verkozen, staan in voor het beheer van de groep en dragen de eindverantwoordelijkheid.

Onze huidige groepsleidingsploeg voor het werkjaar 2017-2018 bestaat uit:

• Tessa Robberechts (°1996) heeft al een jaar groepsleiding achter de kiezen en staat dit jaar voor haar vierde jaar leiding. Zij zal instaan voor de algemene vragen die jullie hebben ivm de scouts!
  • Yoric De Vos (°1998) heeft net zijn tweede jaar in leiding achter de rug. Hij zal vooral instaan voor de administratie. Alle vragen in verband met terugbetalingsformulieren, inschrijvingen, medische fiches en verzekeringen zullen dus voor hem zijn. - administratie@damiaanscouts.be
  • Charlie Dierickx (°1998) is onze groepsbeheerder. Geen cent komt binnen of verlaat onze groep zonder dat hij er weet van heeft. Voor vragen over financiële kwesties kan je bij hem terecht. - financien@damiaanscouts.be

Als groepsleiding zijn ze eindverantwoordelijke voor "het spel van scouting" in onze groep en zitten zij de groepsraden voor. Voorts verzorgen zij ook de communicatie naar de buitenwereld, volgen ze mee de verschillende projecten op, helpen ze bij financiën en administratie en zullen zij steeds de groep vertegenwoordigen op verschillende belangrijke vergaderingen (binnen Scouts en Gidsen Vlaanderen, jeugdwerk Leuven, ...).

foto van Tessa Robberechts.
   Tessa Robberechts                       Charlie Dierickx                                     Yoric De Vos

De groepsleiding is te contacteren via groepsleiding@damiaanscouts.be.

Gsm nummers:

Tessa Robberechts: 0473/39 11 02
Yoric De Vos: 0470/35 47 41
Charlie Dierickx: 0499/37 96 70

Nieuws

De inschrijvingen gaan dit jaar door op zaterdag 12 september en terug zoals gewoonlijk op de dorpsfeesten op de Aarschotsesteenweg. Daar zijn wij te vinden met een standje.

De onschuldige hand heeft uit vele tombolalotjes de volgende gelukkigen gekozen. Ben jij er bij?

Het scoutsjaar is afgelopen en de kampen staan voor de deur. Om iedereen nog eens van alle info te voorzien, plaatsen we hieronder de kampboekjes van alle takken ook online.