Oud-Leiding

Leeftijd:
18+ jaar

Niet meer actief in leiding staan is niet het einde van een mooie tijd vol prachtige herinneringen. Oud-leiding kan met hun ervaring en expertise nog veel betekenen voor de groep, met raad en daad. Van hun hulp op een scoutsactiviteit tot mee gaan foerieren op een kamp. Oud-leiding staat nog steeds paraat!

Een select aantal personen in onze groep staat niet meer actief in leiding, maar ze maken wel nog deel uit van de leidingsploeg en zijn daarom geen oud-leiding te noemen.

Dit jaar kunnen we niet meer spreken van een materiaalmeester maar van een materiaalmeesterploeg: Jelle, Gil, Roeland, Bram en Charlie. -materiaal@damiaanscouts.be

• Jelle (°1989) stond 8 jaar in leiding. Dit scoutsjaar vervult hij, net zoals vorig jaar, de taak van materiaalmeester.
  • Gil (°1998) stond 2 jaar in leiding bij de jonggivers en de kapoenen en maakt nu deel uit van de materiaalploeg.
  • Roeland (°1998) stond 2 jaar in leiding bij de kawellen en maakt nu deel uit van de materiaalploeg.